049 196 666 | 044 289 315

Banesa në Shitje

ID # 0132

 • Tipi: Banese ne shitje
 • ID: 0132
 • Sipërfaqja: 76 m2
 • Kati: 3
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 1
 • Banjo: 1
 • Ballkone: 1
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor:
 • Lokacioni: Fushe Kosove
 • Cmimi: 35,000 €
 • Shtesë: Banesa eshte e legaizuar me flet posedues dhe kopje te planit

ID # 0129

 • Tipi: Banese ne shitje
 • ID: 0129
 • Sipërfaqja: 128 m2
 • Kati: 5
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 3
 • Banjo: 1
 • Ballkone: 3
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor: Po
 • Lokacioni: Arberi - Dragodan
 • Cmimi: 650 €/m2
 • Shtesë:

ID # 0126

 • Tipi: Banese ne shitje
 • ID: 0126
 • Sipërfaqja: 69 m2
 • Kati: 1
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 2
 • Banjo: 1
 • Ballkone: 1
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor: Po
 • Lokacioni: Dardania
 • Cmimi: 1,150 € / m2
 • Shtesë: Banesa ka edhe bodrum

ID # 0123

 • Tipi: Banese ne shitje
 • ID: 0123
 • Sipërfaqja: 85 m2
 • Kati: 2
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 1
 • Banjo: 1
 • Ballkone: 1
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor: Po
 • Lokacioni: Qender
 • Cmimi: 1,100
 • Shtesë: Banesa gjindet ne PEJTON eshte 24 ore e sigurar

ID # 0117

 • Tipi: Banese ne shitje
 • ID: 0117
 • Sipërfaqja: 70 m2
 • Kati: 11
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 2
 • Banjo: 2
 • Ballkone: 1
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor: Po
 • Lokacioni: Qender
 • Cmimi: 1,300 €/m2
 • Shtesë:

ID # 0113

 • Tipi: Banese ne shitje
 • ID: ID # 0113
 • Sipërfaqja: 61 m2 - faktike 75 m2
 • Kati: 4
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 2
 • Banjo: 1
 • Ballkone: 2
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor: Po
 • Lokacioni: Ulpiana
 • Cmimi: 1,400€/m2
 • Shtesë: Dokumentacioni i rregullt
Page 1 of 5
baneri1