049 196 666 | 044 289 315

Shtëpi në Shitje

ID # 0089

 • Sipërfaqja: 320 m2
 • Kati: 3
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 6
 • Banjo: 2
 • Ballkone: 2
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor:
 • Lokacioni: Parku i Qytetit
 • Cmimi: 350,000 €
 • Shtesë:

ID # 0060

 • Sipërfaqja: 250 m2
 • Kati: 2
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 3
 • Banjo: 2
 • Ballkone: 2
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor:
 • Lokacioni: Bregu i Diellit
 • Cmimi: 150.000 €
 • Shtesë: shtepia ka 3 ari oborr

ID # 0059

 • Sipërfaqja: 180 m2
 • Kati: 2
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 3
 • Banjo: 2
 • Ballkone: 2
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor:
 • Lokacioni: Hajvali
 • Cmimi: 85,000 €
 • Shtesë: Shtepia ka garazhd, terrac, bunar.ka 4 ari oborr.

ID # 0058

 • Sipërfaqja: 240 m2
 • Kati: 2
 • Sallon: 1
 • Kuzhinë: 1
 • Dhoma Fjetje: 7
 • Banjo: 2
 • Ballkone: 1
 • Internet & TV:
 • Ashensor:
 • Lokacioni: Hajvali
 • Cmimi: 70,000 €
 • Shtesë: Shtepia ka 9 ari oborr dhe bodrum

ID # 0057

 • Sipërfaqja: 280 m2
 • Kati: 2
 • Sallon: 2
 • Kuzhinë: 2
 • Dhoma Fjetje: 6
 • Banjo: 2
 • Ballkone: 4
 • Internet & TV: Po
 • Ashensor:
 • Lokacioni: Arberi - Dragodan
 • Cmimi: 320,000 €
 • Shtesë: Ka 4 ari oborr,shtepia ka nxemje qendrore me rryme eshte tersisht e rregulluar, shtepia ka edhe kamera per siguri, ka podrum dhe garazhda, shtepia eshte me dy hymje.

ID # 0056

 • Sipërfaqja: 300 m2
 • Kati: 3
 • Sallon: 2
 • Kuzhinë: 2
 • Dhoma Fjetje: 4
 • Banjo: 2
 • Ballkone: 4
 • Internet & TV:
 • Ashensor:
 • Lokacioni: Bregu i Diellit
 • Cmimi: 220,000 €
 • Shtesë: Jane dy shtepi te ngjajshme me 5 ari
Page 2 of 5
baneri1