049 196 666 | 044 289 315

Mirë se erdhët

Princesha - është Agjencion i patundshmërisë dhe projektimeve – ndërtimeve, e cila merret me ndërmjetёsimin e shitblerjeve dhe qiradhënieve të shtёpive, banesave, etj.

Ndërtime të reja

E dëshmuar në projekte dhe ndërtime të klasit të parë, Princesha ofron banesat më modernë në lagjet e Prishtinës me kualitet të lartë të ndërtimit dhe infrastrukturë moderne.

baneri1